aanbiedingen Braun Multiquick 5 MQ530 Sauce – Staafmixer in Neerlinter ☆

Braun Multiquick 5 MQ530 Sauce - Staafmixer in Neerlinter

Aantal snelheden: 15 | Afneembare voet | RVS staaf | Variabele snelheid | Turbofunctie

Multiquick 5 – moeiteloos voedsel bereiden. De Multiquick 5 staafmixer is ontworpen om je met al je dagelijkse kook rituelen te helpen. Het helpt je moeiteloos gezond voedsel voor te bereiden. Voorzien van alle functies van een grote voedselverwerkende machine neemt de staafmixer een minimale ruimte in de keuken in, voor een maximaal resultaat aan smaak.

Mengen en pureren

Hou je van het maken van milkshakes, het mengen van je eigen verse babyvoeding of een soep pureren? De roestvrij stalen mixerschacht geeft je de beste resultaten in enkele seconden. En het unieke anti-spat ontwerp zorgt voor smetteloze keuken.

Hakken

Vlees, harde kazen, noten, wortels en nog veel meer voedsel is gesneden in seconden. De mid size hakker (500 ml) is het beste voor normale hoeveelheden.

Breken

Ijsblokjes kunnen in alle comfort worden verpletterd met behulp van de unieke roestvrij staal ijs crusher in de grote hakker (1000 ml). Grotere hoeveelheden vlees, kaas, noten, enz. kunnen gehakt worden en het is uitstekend geschikt voor het mengen van heerlijke drankjes.

Snijden

Heerlijke gelijke schijfjes zijn gemakkelijk te maken met het mes in de multifunctionele accesoire. Het is net zo veelzijdig als een echte voedsel verwerker. Zelfs tot 700g vlees of een halve kilo van de harde Parmezaanse kaas wordt in een handomdraai gemaald met de extra grote accessoire.

Kneden

Zelfs zwaar deeg voor brood, pasta, gebak en taarten wordt in minder dan een minuut bereid met de krachtige kneedhaak van de multifunctionele accesoire. Het is bewezen de Multiquick net zo gelijkmatig het deeg kneed als je doet met de hand.

Kloppen, slaan, roeren

Roestvrijstalen klopper om eiwitten en slagroom te kloppen of voor het bereiden van luchtige desserts, biscuitdeeg en eiergerechten.

Gegarandeerd voor de beste resultaten is het gebruiken van de langzame snelheidsfunctie.

Klein snijden

Het snijden van kruiden of uien was nog nooit zo gemakkelijk en zonder tranen. De kleine hakker (350 ml) is het meest geschikt voor het bereiden van kleine hoeveelheden voedsel.

Versnipperen

Groenten en fruit zijn in een handomdraai in perfecte – grove of fijne – vorm gebracht met behulp van de messen in de multifunctionele accesoire. Je frisse salade zal in een paar seconden klaar zijn.

Snijden julienne

Je kunt driehoekige, platte of rechthoekige julienne vormen maken als een chef-kok met behulp van de Julienne messen in de multifunctionele accesoire. Het gevormde voedsel ziet er niet alleen prachtig uit, maar bevat ook een superfijne smaak. (EAN code: 4210201641001 ) (ID: 9000000010993591 Braun)

Zul je zo meteen ook opnieuw koken in Neerlinter ? Braun Multiquick 5 MQ530 Sauce - Staafmixer in Neerlinter

Kook boeken in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Braun Multiquick 5 MQ530 Sauce – Staafmixer” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Staafmixers in de regio van Linter (België).

Waar? in Linter

Er zijn veel manieren om kook materiaal te vinden in Neerlinter.


Er zijn veel winkels nabij Linter.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! dusc.nl Braun Multiquick 5 MQ530 Sauce - Staafmixer in Neerlinter