omgeving Diamant Sabatier Integra Koksmes – 20 cm regio Kain ☆☆☆

Diamant Sabatier Integra Koksmes - 20 cm in Kain

RVS | Kunststof | 1 stuks

Groot koksmes uit de Diamant Sabatier Integra serie. Allround, met extra breed lemmet van 20 cm waardoor er extra ruimte voor je vingers is. Voor het trancheren van vlees en vis en het fijnsnijden of hakken van groenten en kruiden. In fraaie geschenkdoos. Levenslange garantie op alle materiaal- en fabricagefouten.

Diamant Sabatier: klasse in techniek en design

Voor klasseresultaten in de keuken is perfect gereedschap nodig. Diamant Sabatier messen voldoen aan de scherpste eisen. Kiezen voor Diamant Sabatier betekent daarom kiezen voor topklasse.

Integra messen: de nieuwe klassieker

Een uitgebreide serie professionele messen van hoge kwaliteit. Gemaakt met grote zorgvuldigheid tot in detail. Onderscheidend door de perfecte balans tussen de functionaliteit en de robuuste maar toch elegante vormgeving: een nieuwe klassieker!

De Integra messen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo zijn de lemmeten van hooggelegeerd X 45 Cr Mo V 15 (Chroom-Molybdeen-Vanadium) staal, waardoor de messen zeer lang scherp blijven en roestvrij zijn. Ook zijn de lemmetsnedes geslepen onder een extra scherpe hoek en ultrafijn gewet en gepolijst. Integra messen zijn dan ook superscherp, waardoor snijden niet alleen makkelijk maar ook extra veilig is.

Tussen het heft en het lemmet bevindt zich de krop van gesmeed roestvrij staal. Het lemmet loopt door in het heft en is vastgelast aan de roestvrij stalen eindplaat, een zeer degelijke constructie. De heftschalen met drie klinknagels zijn vervaardigd van zeer sterke POM kunststof en het heft ligt voortreffelijk in de hand.

Een feest om mee te werken!

Kenmerken:
• Lemmet van X45 Cr Mo V15 staal
• Vlijmscherp en blijft zeer lang scherp
• Krop van gesmeed roestvrij staal
• Heft en lemmet gelast tot één stuk
• Heftschalen van POM kunststof met 3 klinknagels
• Vaatwasserbestendig
• In fraaie geschenkdoos
• Levenslange garantie

Diamant Sabatier is de echte authentieke en leidende producent van hoogwaardige keukenmessen. Dit merk vind zijn oorsprong 500 jaar geleden in Frankrijk waar het bekend staat voor zijn moderne productietechnieken en het brede assortiment. Zo maakt Diamant Sabatier messenblokken, messensets en losse keukenmessen. (EAN code: 8711942352509 ) (ID: 9200000002753605 Sabatier)

Zul je zo meteen ook terug culinair actief zijn in Kain ? Diamant Sabatier Integra Koksmes - 20 cm in Kain

Kook cursus in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Diamant Sabatier Integra Koksmes – 20 cm” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2018 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante kth Keukenmessen in de streek van Tournai (België).

Winkels in Tournai

Er zijn veel manieren om keuken gerief te vinden in Kain.


Er zijn tal van winkels nabij Tournai.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! dusc.nl Diamant Sabatier Integra Koksmes - 20 cm in Kain